ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιατρός στη Γερμανία ύποπτος για τη δολοφονία ηλικιωμένων γυναικών

Ο 39χρονος κατηγορείται πως σκότωσε τέσσερις γυναίκες και έκαψε τα σπίτια τους

ΚΥΠΕ

Ένας 39χρονος γιατρός προφυλακίστηκε στο Βερολίνο ως ύποπτος ότι σκότωσε τέσσερις γυναίκες, ηλικίας από 72 έως 94 ετών, και έβαλε φωτιά στα σπίτια τους, ανακοίνωσε η Αστυνομία την Τετάρτη.

Οι ανακριτές πιστεύουν ότι ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στην ανακουφιστική φροντίδα για μια νοσηλευτική υπηρεσία, έβαλε φωτιά στα διαμερίσματα σε μια προσπάθεια να καλύψει τα εγκλήματά του, ανέφερε.

Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη για τα αδικήματα στις περιοχές Neukoelln και Plaenterwald του Βερολίνου.

«Ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος ότι σκότωσε τέσσερις γυναίκες ασθενείς που ήταν υπό τη φροντίδα της νοσηλευτικής υπηρεσίας μεταξύ 11 Ιουνίου και 24 Ιουλίου με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα σπίτια τους», ανέφερε η Αστυνομία.

Ο άνδρας ερευνάται για τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, έναν εμπρησμό και τρεις κατηγορίες για απόπειρα εμπρησμού.

Σε μια περίπτωση, μια 87χρονη γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Σε μια άλλη περίπτωση, η φωτιά την οποία φέρεται να άναψε ο ύποπτος, έσβησε.

«Όταν το αντιλήφθηκε, φέρεται να ενημέρωσε έναν συγγενή της γυναίκας και ισχυρίστηκε ότι στεκόταν μπροστά στο διαμέρισμά της και ότι κανείς δεν απαντούσε στο κουδούνι», ανέφερε η Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση