ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθήτρια ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες έναντι χρηματικού αντιτίμου

Πώς την ανακάλυψαν οι γονείς της

Μια ανήλικη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών και στη συνέχεια έβγαινε ραντεβού με άντρες έναντι χρηματικού αντιτίμου!

Μια οικογενειακή περιπέτεια σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μια ανήλικη μαθήτρια έβγαζε γυμνές φωτογραφίες και στη συνέχεια τις ανέβαζε σε γνωστές ιστοσελίδες για ενηλίκους, ενώ δεν δίστασε να βγει και ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες έναντι χρηματικού αντιτίμου!

Οι γονείς της μαθήτριας είχαν δει πως η κόρη τους έχει παράξενη συμπεριφορά και παρατήρησαν ότι σύχναζε σε νυχτερινά κέντρα μαζί με αγνώστους.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο πατέρας της 17χρονης, η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο - καθώς της είχαν απαγορεύσει τον τελευταίο καιρό να χρησιμοποιεί το δικό της - προκειμένου να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και ύστερα να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. «Δεν τις έσβηνε και τις βρήκα στο κινητό μου. Πήγαινε στο μπάνιο κρυφά και έβγαζε γυμνές φωτογραφίες για να τις ανεβάσει μετά στο ίντερνετ», είπε ο πατέρας.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η 17χρονη κατήγγειλε την μητέρα της ότι την χτύπησε, με την γυναίκα να αθώωνεται.

«Έμαθα ότι θα έβγαινε δύο ραντεβού την ίδια ημέρα, με διαφορετικούς ενήλικες άντρες. Η μητέρα της την βρήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Φοβόταν μήπως κινδυνέψει το παιδί μας. Τη μάλωσε, για αυτό την κατήγγειλε την ίδια ημέρα. Το κάνει αυτό από τον Ιούνιο που σταμάτησε το σχολείο» είπε ο πατέρας της.

Από τη πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι έχει χτυπήσει την κόρη της και επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε ο σύζυγός της. «Θυμώνει πολύ μαζί μου όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει. Γνωρίζει άντρες στο διαδίκτυο και βγαίνει μαζί τους το βράδυ. Θέλουμε να πάμε σε ψυχολόγο», σημείωσε

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση