ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε ευρώ δεν μπορεί να σηκώσει από τους λογαριασμούς του ο Ρέμος

Το παρασκήνιο του οικονομικού ελέγχου

Μία συγκεκριμένη εταιρεία συμφερόντων του Αντώνη Ρέμου έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών, η οποία ελέγχεται για πιθανό ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δια μέσου των δικηγόρων του αρνείται κάθε εμπλοκή σε παράνομη δραστηριότητα εκφράζοντας την έκπληξή του για τη δέσμευση των λογαριασμών του από τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών για κάθε έλεγχο.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η φοροδιαφυγή ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ για την οποία ελέγχεται ο τραγουδιστής φαίνεται να έγινε με «όχημα» την αγοραπωλησία εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Σύμφωνα με όσα φέρεται πως έχει αποτυπώσει στην έρευνα της η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ο Αντώνης Ρέμος έχει εισπράξει κάποια χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας προκειμένου να αγοράσει εταιρεία αιολικών πάρκων.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να έδωσε μέρος αυτών των χρημάτων σε επιχειρηματία, φίλο του υπό μορφή δανείου. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αυτός ελέγχεται επίσης από την Αρχή.

Δευτερεύον σκέλος στην έρευνα αποτελεί η αναντιστοιχία που παρατηρήθηκε μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος, των 50.000 ευρώ συν μετοχές από μερίσματα σε εταιρείες που κατέχει, και των πραγματικών εισροών του.

Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε ένα πόρισμα 20 σελίδων που υπέβαλε η Αρχή για το ξέπλυμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στις 11 Ιουνίου με τον φάκελο να χρεώνεται για περαιτέρω διερεύνηση σε Εισαγγελέα πριν μια εβδομάδα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση