ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ: Παράτολμος influencer έπεσε και σκοτώθηκε

Σοκ: Παράτολμος influencer έπεσε και σκοτώθηκε σκαρφαλώνοντας στην πιο ψηλή γέφυρα της Ισπανίας

24news team

Tραγικό θάνατο βρήκε ο influencer Λιούις Στίβενσον επιχειρώντας να σκαρφαλώσει στη γέφυρα της Castilla La Mancha ύψους 193 μέτρων.

Ο 26χρονος, ο οποίος ταξίδευε σε όλο τον κόσμο σκαρφαλώνοντας σε ουρανοξύστες και άλλες ψηλές κατασκευές, πέθανε ακαριαία όταν έπεσε, σκαραλώνοντας προς την κορυφή της γέφυρας. Ο influencer δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η φίλη του μιλώντας στη Daily mail ανέφερε ότι της είχαν μιλήσει λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το εγχείρημά του, λέγοντάς της «Καληνύχτα, σ αγαπώ»».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έπεσε απλά, αλλά έχασε τις αισθήσεις του ενώ σκαρφάλωνε με συνέπεια να πέσει.

Πώς έπεσε ο Influencer από την πιο ψηλή γέφυρα της Ισπανίας

«Ο φίλος του με τον οποίο ήταν μαζί μου έστειλε την κατάθεσή του στην αστυνομία. Είπε στον φίλο του ότι δεν αισθανόταν καλά και εκείνος του είπε ''Να κατέβουμε πάλι κάτω;''. Ο Λιούις Στίβενσον είπε, ''Δώσε μου ένα λεπτό'', και τότε ήταν που έχασε τις αισθήσεις του και γλίστρησε. Υποψιάζομαι ότι δεν είχε φάει, γιατί δεν τον ένοιαζε αν πεινούσε ή διψούσε, όταν έκανε κάτι τέτοιο.

Η ισπανική αστυνομία δήλωσε ότι ο Λιούις Στίβενσον είχε σκαρφαλώσει 60 μέτρα στη γέφυρα όταν έπεσε. Οι αρχές της περιοχής δήλωσαν ότι η αναρρίχηση στην κατασκευή ήταν παράνομη.

Φίλος του που μοιραζόταν το πάθος του για αυτό που είναι γνωστό ως «rooftopping» και χρησιμοποιεί το όνομα Louie_W1 έγραψε στο Instagram: «Το να σε γνωρίζω ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου.

Και το να σε χάσω είναι η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Tα λόγια σε μια ηλίθια ανάρτηση στο Instagram δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο μου λείπεις. Θα είσαι πάντα το πιο γενναίο, στοργικό και αστείο άτομο που γνώρισα ποτέ. Είμαι περήφανη για κάθε κτίριο, κάθε ταράτσα, κάθε στιγμή του χρόνου που περάσαμε μαζί».

Ο Στίβενσον παρουσίαζε τα ακραία εγχειρήματά του σε όλο τον κόσμο στη σελίδα του στο Instagram με το όνομα expedition.

Οι φωτογραφίες του Στίβενσον στην κορυφή ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης και σε μια μεταλλική δοκό με θέα το Σίτι του Λονδίνου ήταν μεταξύ αυτών που είχε ποστάρει ο ίδιος.

Άλλες φωτογραφίες τον έδειχναν να κρέμεται από μια κατασκευή στην Κροατία και από μια οροφή ξενοδοχείου στην Πόλη του Μεξικού.

Ένα από τα πιο πρόσφατα αναρριχητικά του ακροβατικά στις 3 Οκτωβρίου ήταν στην κορυφή μιας κερκίδας στο γήπεδο της Nottingham Forest.

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X