ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: Ο Αβέρωφ δοκιμάστηκε πριν ένα χρόνο, προχωράμε παρακάτω

«Δεν ξέρω αν είναι εν δυνάμει υποψήφιος» - «Είναι λίγο προκλητικό», οι απαντήσεις της για το 2028

24news team

Η πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Για την ηλεκτρική διασύνδεση, τις δυσκολίες για τους καταναλωτές, την εκπαίδευση, τις τράπεζες ενώ απάντησε και ερωτήσεις για τις μακρινές εκλογές του 2028.

Στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφια για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, απάντησε:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν κοιμάμαι και ξυπνώ για το 2028, όπως βλέπω άλλους και ακούω άλλους. Διερωτώμαι, με όλα τα προβλήματα του κόσμου και όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν αν η μοναδική μας έγνοια είναι πού προσωπικά θα βρισκόμαστε το 2028. Είναι λίγο προκλητικό. Σας διαβεβαιώ ότι Δημοκρατικός Συναγερμός θα έχει επιλογή, όπως πάντοτε, όπως γίνεται κάθε φορά. Αυτή η επιλογή, με προτεραιότητα βεβαίως του εκάστοτε προέδρου, αν κι εφόσον κριθεί ως τέτοιο αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε οποιαδήποτε σκέψη γι’ αυτό το θέμα».

«Δεν ξέρω αν ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι εν δυνάμει υποψήφιος» 

Σε ερώτηση αν μπορεί να είναι και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μια επιλογή για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, χαρακτηριζόμενος ως εν δυνάμει υποψήφιος, η Αννίτα Δημητρίου είπε:

«Δεν ξέρω αν είναι εν δυνάμει υποψήφιος. Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δοκιμάστηκε πριν ενάμισι χρόνο, υπήρξε ετυμηγορία του κόσμου, τώρα προχωράμε παρακάτω. Σας διαβεβαιώ ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει απλά και μόνο η καρέκλα, η εξουσία. Μας ενδιαφέρει να πάνε τα πράγματα καλύτερα για τους πολίτες και κρινόμαστε καθημερινά».

Προτεραιότητα έχει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ
Η κ. Δημητρίου ανέφερε ακόμα ότι ο ΔΗΣΥ θα έχει επιλογή για το 2028 όπως πάντα, όπως γίνεται κάθε φορά. Και σημείωσε με νόημα πως προτεραιότητα για υποψηφιότητα στις προεδρικές έχει ο εκάστοτε πρόεδρος του κόμματος, «έαν και εφόσον κριθεί (αναγκαίο) κάτι τέτοιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση