ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντόρος με τον Φειδία: «Δεν είχε κάμερα για να τους πει αγαπώ σας...»

Η καταγγελία για τον Ευρωβουλευτή που έφερε αντιδράσεις

24news team

Ντόρος προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση του Σωματίου «Σύνδεσμος Συζύγων / Τέκνων Αγνοουμένων Οι 1619» μέσα από την οποία καταγγέλλουν τον Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, για εριστική και προσβλητική στάση απέναντί τους στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για την εισβολή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως υποστηρίζουν στην δημοσίευσή τους, μέλη του σωματείου πλησίασαν τον Φειδία Παναγιώτου ζητώντας την στήριξη του στο θέμα των αγνοουμένων. Πιο συγκεκριμένα του ζητήθηκε, εάν ήθελε, να οργανώσει μια εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο στην οποία θα μετέβαιναν μέλη του Συνδέσμου ώστε να μεταφέρουν τα βιώματα τους γνωστοποιώντας έτσι στους Ευρωπαίους μια από τις πληγές που άφησε πίσω του ο «Αττίλας».

Η απάντηση που έλαβαν, σύμφωνα με την ανάρτηση-καταγγελία, πέραν του ότι ήταν αρνητική συνοδεύτηκε και με εκφράσεις όπως: “μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου”, “ποια νομίζεις ότι είσαι”, “εν τζι εν έτσι που δουλεύκει το ευρωκοινοβούλιο”, “τζι εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι” και το καταληκτικό, “εν τζι εν μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή”.

Θύελλα αντιδράσεων 

Η όλη υπόθεση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους πλείστους εκ των χρηστών να κακίζουν τη στάση και συμπεριφορά του Φειδία Παναγιώτου, επικρίνοντας ταυτόχρονα όσους τον ψήφισαν. Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν και υποστηρικτικές αναρτήσεις οι οποίες στην πλειοψηφία τους αμφισβητούν το γεγονός.

Δείτε μια μικρή επιλογή από τις δεκάδες αντιδράσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση