ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δρουσιώτης: Δημοσιοποίησε τον μισθό του αλλά όχι της συζύγου του

Νέα επίθεση κατά Αναστασιάδη αλλά και Κώστα Κωνσταντίνου - «Όσο που τα βγάζαμε πέρα»

24news team

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης τον μισθό που λάμβανε όταν υπηρετούσε στην Κομισιόν με τον Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη, με στόχο να αντικρούσει τα όσα πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξή του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστσιάδης. Ωστόσο δεν έχει δώσει οποιαδήποτε στοιχεία για τον μισθό της συζύγου του, παρά την εκτενή αναφορά που κάνει σε αυτήν.

Ο δικός του μισθός του, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ήταν 5,500 ευρώ καθαρά και όπως υποστηρίζει, «όσο που τα βγάζαμε πέρα».

Όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο Χ στο οποίο ενσωματώνει και αντίγραφο του μισθού του «μεθοδικά και συντονισμένα, επιδίδονται σε μια εκστρατεία δολοφονίας του χαρακτήρα μου» και κάνει αναφορά στον Νίκο Αναστασιάδη αλλά και στον δημοσιογράφο Κωστή Κωνσταντίνου. «Το αφήγημα τους είναι ότι τα βιβλία μου για τη διαφθορά είναι η εκδίκησή μου διότι δεν διορίστηκε ξανά Επίτροπος ο κ. Στυλιανίδης και θα έχανα τους διπλούς μισθούς, τους δικούς μου και της συζύγου μου», προσθέτει. 

«Στ’ αλήθεια, δεν είναι κατάντια για έναν άνθρωπο που κυβέρνησε για 10 χρόνια να προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του συκοφαντώντας από τηλεοράσεως μιας γυναίκα που δεν του έφταιξε σε τίποτε;», διερωτάται. 

Όπως προσθέτει: «Για να καταδείξω το μέγεθος αυτής της αθλιότητας δημοσιεύω αντίγραφο της κατάστασης μισθοδοσίας μου. Ο μισθός μου, με όλα τα επιδόματα, ήταν περίπου 5.500 ευρώ το μήνα» και σημειώνει πως «Από αυτά έπρεπε να πληρώνω 2.500 ευρώ ενοίκιο και υπηρεσίες, πρόσθετα τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα μετακίνησης για μια ολόκληρη οικογένεια. Το δε κόστος ζωής στις Βρυξέλλες ήταν πολύ ψηλό. Δεν λέγω ότι δυστυχούσαμε, αλλά όσο που τα βγάζαμε πέρα.»

Η ανάρτησή του: 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση