ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφη Ξάνθου: Καιρός να μπω πίσω στην αρένα με το VOLT

Μια απόφαση που επιβεβαιώνει την είδηση του 24News

24news team

Την ένταξη της στο Volt Cyprus ανακοίνωσε η Έφη Ξάνθου μέσω των social media. Σε ανάρτησή της στο Facebook, σημειώνει ότι είναι «καιρός να μπω πίσω στην αρένα. Το VOLT είναι πλέον ο πολιτικός μου χώρος. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους για τη θερμή υποδοχή. Όσοι πιστοί προσέλθετε».

Η απόφαση της Έφης Ξάνθου επιβεβαιώνει το 24News για το δημοσίευμα (ΕΔΩ) της 11ης Σεπτεμβρίου, της στήλης Πιστολέρο.

Θυμίζουμε ότι η Έφη Ξάνθου είχε παραιτηθεί τον περασμένο Μάιο από το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, κάνοντας λόγο για μια «αντικαταστατική και άκρως αντιδημοκρατική διαδικασία που ακολουθήθηκε στην επαρχιακή συνέλευση Λευκωσίας στις 27 Μαρτίου 2024».

Είχε αναφέρει πως «πέραν της απαράδεκτης κίνησης να μην τεθούν σε ψηφοφορία όλοι οι υποψήφιοι που ζήτησαν την στήριξή μας, τέθηκε ενώπιον μας για στήριξη υποψήφιος δήμαρχος που δεν ήταν υποψήφιος ενώ ανθυποψήφιος του που είχε ζητήσει την στήριξη μας δεν μπήκε καν στο ψηφοδέλτιο. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός πως στάλθηκε ερωτηματολόγιο σε όλους τους υποψήφιους που ζήτησαν την στήριξή μας, αλλά ουδέποτε στάλθηκαν οι απαντήσεις στα μέλη μας που θα καλούνταν να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση