ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξήλωσε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας ο Χριστοδουλίδης - Ποιους διόρισε

Διόρισε νέο Αρχηγό τον Θεμιστό Αρναούτη και νέο Υπαρχηγό τον Πανίκο Σταύρου

24news team

Παρελθόν είναι οι Αρχηγός και Υπαρχηγός της Αστυνομίας λόγω της απόδρασης του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη απόψε έπαυσε και τους δύο και διόρισε νέο Αρχηγό της Αστυνομίας τον Θεμιστό Αρναούτη και νέο Υπαρχηγό τον Πανίκο Σταύρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στην Κύπρο απόψε από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αποφάσισε όπως παύσει τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου καθώς επίσης έδωσε οδηγίες στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως όπως προβεί στις δέουσες ενέργειες για τερματισμό του διορισμού του Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό του κυρίου Θεμιστού Αρναούτη στη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας και του κυρίου Πανίκου Σταύρου στη θέση του Υπαρχηγού Αστυνομίας. Την ίδια ώρα σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Υπουργό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως θα προχωρήσει με σύσταση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για διορισμό του κυρίου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Κεντρικών Φυλακών».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση