ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φειδίας: Είπα 2-3 κουβέντες παραπάνω… Αν είχε κάμερα εκεί...

Πως απαντά ο ευρωβουλευτής στις κατηγορίες από παιδιά αγνοουμένων

24news team

Απάντηση στις κατηγορίες που δέχεται για τη συμπεριφορά του απέναντι σε παιδιά αγνοουμένων έδωσε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Με βίντεο που ανάρτησε στο Χ παραδέχεται ότι λόγω της επιμονής μίας κοπέλας που του μιλούσε «είπα 2-3 κουβέντες παραπάνω». Ωστόσο, αναφέρει απολογήθηκε αμέσως κάτι που κανένας δεν αναφέρει.

«Όλα τα κόμματα είναι εναντίον μας γιατί δεν θέλουν να βγουν ξανά και άλλοι ανεξάρτητοι, ταυτόχρονα και οι δημοσιογράφοι επειδή το όνομά μας πουλά το χρησιμοποιούν με οποιαδήποτε ευκαιρία για να πάρουν κλικ» συμπλήρωσε.

Για το συμβάν ανέφερε πως τα παιδιά των αγνοουμένων του πρότειναν να κάνει μια εκδήλωση για τους αγνοούμενους στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο ίδιος ωστόσο ενώ πιστεύει πως πρέπει να γίνει κάτι για τους αγνοούμενους γιατί έχει και ο ίδιος θείο αγνοούμενο, δεν θέλει να είναι μια εκδήλωση όπως όλες τις άλλες.

Αναφερόμενος στο περιστατικό για το οποίο τον κατηγορούν είπε ότι ήταν μια γυναίκα που ήταν επίμονη και πολλοί τον προτρέπουν να απολογηθεί ενώ το έπραξε ο ίδιος την ίδια ώρα «Είπα της συγνώμη αν σε θύμωσα, εν ήθελα να σε θυμώσω. Απολογούμαι αν είπα και καμιά κουβέντα παραπάνω και έφυγα». 

«Είμαι σίγουρος ότι αν είχε μια κάμερα εκεί και κατέγραφε τη συνομιλία δεν θα σας φαινόταν καθόλου παράξενο αυτό που ειπώθηκε μεταξύ μας» σημείωσε.

Πρόσθεσε δε: «Επειδή δεν φοβούμαι να μιλήσω με τους ανθρώπους καλώ και την κοπέλα που έγινε η παρεξήγηση και τον πρόεδρο του συνδέσμου να κάνουμε ένα podcast για το θέμα για να ακουστούν». Και συμπληρώνει: «Εγώ απολογήθηκα από την ίδια ώρα στην κοπέλα αλλά κανένας δεν το αναφέρει»

Δείτε την απάντησή του: 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση