ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φειδίας: «Εν είμαι ο πιο καθαρός άνθρωπος...» (BINTEO)

Ο νεαρός Ευρωβουλευτής δείχνει τα νέα του γραφεία στις Βρυξέλλες

24news team

Ο Φειδίας Παναγιώτου μέσω ανάρτησής του θέλησε να δείξει τα νέα γραφεία τόσου του ιδίου όσο και της ομάδας του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο νεαρός Ευρωβουλευτής στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φαίνεται εμφανώς ενθουσιασμένος. Παράλληλα, σε κάποιο σημείο της δημοσίευσής του δηλώνει πως δεν είναι και ο πιο καθαρός άνθρωπος του κόσμου.

Να υπενθυμίσουμε πως, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Φειδίας αποκάλυψε πόσα είναι τα χρήματα που λαμβάνει ως Ευρωβουλευτής ανάμεσά στα οποία είναι και ένα ποσό για την ομάδα του.

«Αρχικά, παίρνω 8000 ευρώ στην τσέπη μου και επιπρόσθετα, κάθε ημέρα εργασίας, δηλαδή κάθε μέρα που έρχομαι στο Κοινοβούλιο και υπογράφω, παίρνω επιπλέον 350 ευρώ, το οποίο είναι λίγο περίεργο… Εκτός αυτού, λαμβάνω 30.000 ευρώ τον μήνα για τον μισθό της ομάδας μου. Επιπλέον, μπορώ να έχω ένα γραφείο στη χώρα μου και για αυτό έχω προϋπολογισμό από το Κοινοβούλιο ως και 5000 ευρώ... Επιπροσθέτως, μου δίνονται και 4000 ευρώ τον μήνα για να προωθήσω την δουλειά που κάνω εδώ. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι μου επιτρέπεται να ξοδεύω 10.000 τον μήνα για να φέρω κόσμο στο Κοινοβούλιο», είχε αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, ο 24χρονος για τις απολαβές του. 

Απ' όσα ανέφερε στη συνέχεια, δέχθηκε επικρίσεις από συναδέλφους του ευρωβουλευτές για την αποκάλυψη των μισθών και των ωφελημάτων των ευρωβουλευτών.

 

@fidiasmep

How Much Politicians Get Paid

♬ original sound - fidias

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση