ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόντρα ΔΗΣΥ – Δημητρίου: Η αποτίμηση και το κρύψιμο κάτω από το χαλί

Οι δηλώσεις του βουλευτή και η απάντηση του κόμματος

24news team

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στον ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά μεταξύ της ηγεσίας του κόμματος και του βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου. 

Μετά τη δήλωση του κ. Δημητρίου στο ΡΙΚ ότι δεν έγινε από τον ΔΗΣΥ η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Προεδρικών Εκλογών «την ώρα που έπρεπε να γίνει και τα βάλαμε κάτω από το χαλί», το κόμμα απάντησε πως οι ισχυρισμοί είναι ανυπόστατοι. Σε ανακοίνωση του κόμματος μάλιστα τέθηκε η ερώτηση: «Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;». Ο βουλευτής επανήλθε λέγοντας πως «η μόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετώ είναι το καλύτερο για τον Συναγερμό. Αυτό θέλω να το ξέρει και η ηγεσία και οι ψηφοφόροι τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής δήλωσε πως «Αυτό που είπα είχε να κάνει με την μη αποτίμηση εις βάθους του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών που οδήγησε στην εσωστρέφεια που ζούμε σήμερα και δεν πιστεύω να θεωρεί κάποιος πως είναι η στάση η δική μου που συντηρεί και φέρνει εσωστρέφεια».

Είπε ακόμα πως το περασμένο Σάββατο τοποθετήθηκε στο πολιτικό γραφείο λέγοντας πως, «αν δεν αλλάξουμε θα κλαίμε επί ερειπίων και το 26 και το 28».

«Η Αννίτα μου στέλνει μόνο ανακοινώσεις»

Ερωτηθείς εάν έχει επαφές με την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αννίτα Δημητρίου απάντησε πως «προφανώς όχι, μου στέλνει μόνο ανακοινώσεις».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ ως απάντηση στις δηλώσεις Δημητρίου στο ΡΙΚ ότι έπρεπε να γίνει μια τολμηρή, μια εις βάθος αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών αλλά «η ηγεσία επέλεξε να μην το κάνει, όπως επέλεξε να μην το κάνει ούτε τώρα για τις δημοτικές εκλογές και αυτό ελπίζω να μην το βρούμε πάλι μπροστά μας»

Για ανυπόστατους ισχυρισμούς έκανε λόγο ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρίου στο ΡΙΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«Ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος.

Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου. Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου.

Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση