ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οργισμένος ο Βίκτωρας - Έδειξε on air τον μισθό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο ποσό του απέδωσαν ότι θα πάρει το 2025 και ποια απάντηση έδωσε

24news team

Την οργισμένη αντίδραση του Βίκτωρα Παπαδόπουλου προκάλεσαν σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν τις απολαβές του να σημειώνουν άλμα 6.221 ευρώ κατά το 2025, χαρακτηρίζοντας τον «πρωταθλητή των αυξήσεων», μεταξύ των κυβερνητικών αξιωματούχων και στελεχών.

Ο διευθυντής του γραφείο τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega, αναφέρθηκε «σε προσωπική στοχοποίηση για ακόμα μια φορά από κάποιους συναδέλφους οι οποίοι δημοσιογράφους που δεν ασκούν τη δημοσιογραφία με τη δέουσα επιμέλεια και με τους κανόνες της δεοντολογίας».

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος έδειξε στην εκπομπή αντίγραφο από σελίδα του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, λέγοντας πως οι ακαθάριστες ετήσιες απολαβές του είναι 56.527 ευρώ.

Στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα και αντίγραφο από σελίδα του κρατικού προϋπολογισμού για το 2025, αναφέροντας πως μετά από ενημέρωση που έτυχε από το Γενικό Λογιστήριο, έχει προϋπολογιστεί ένα -επιπλέον- ποσό 1.100 ευρώ για την ΑΤΑ. «Δεν υπάρχει καμιά αύξηση, δεν παίρνουμε καμιά προσαύξηση», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσε πως δημοσιογράφοι έκαναν σύγκριση των απολαβών του κατά το 2023 που ήταν 51.337 ευρώ επειδή ήταν για δέκα μήνες και έβγαλαν το συμπέρασμα πως παίρνει αύξηση 6 χιλιάδων ευρώ το 2025.

«Κάνουν πηχυαίους τίτλους για εντυπωσιασμό, δεν θέλω να τους καταλογίσω fake news», δήλωσε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως δέχεται κτυπήματα κάτω από τη μέση.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση