ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΣΟΚ: Αυξημένη κατά 30% η προσέλευση στις κάλπες

Έξι οι υποψήφιοι αρχηγοί

Μηνύματα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ καταγράφονται σήμερα σε όλα τα εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα. Η προσέλευση των μελών, σε σχέση με την αναμέτρηση για την ανάδειξη ηγεσίας το 2021, σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ είναι ήδη αυξημένη κατά 30%.

Την προηγούμενη φορά στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών είχαν ψηφίσει γύρω στις 9:0 το πρωί 13.764 μέλη και φίλοι, ενώ τώρα φαίνεται ότι το ενδιαφέρον είναι σαφώς εντονότερο. Η προσέλευση, εφόσον συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, θα ξεπεράσει και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι το 2021 είχαν ψηφίσει συνολικά στον πρώτο γύρο 270 χιλιάδες.

Τα μηνύματα που φτάνουν στα επιτελεία των έξι υποψηφίων αρχηγών είναι ενθαρρυντικά, καθώς καταδεικνύουν μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει ακόμα και σε παράταση της εκλογικής διαδικασίας, όπως είχε συμβεί στην προ τριετίας αναμέτρηση.

Η προεκλογική εκστρατεία για Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα, Μιχάλη Κατρίνη ολοκληρώθηκε και τα επιτελεία τους σήμερα θα δουν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση