ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος: Προχωρά σε προγραμματισμό για το 2025

«Πιστοί στις αρχές της Διαφάνειας»

24news team

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι θα προβεί σε απολογισμό των επιτευγμάτων για το 2024 και θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό του 2025.

Ανάρτηση

Τον περασμένο Ιανουάριο, καταθέσαμε ένα φιλόδοξο σχέδιο για την πορεία της χώρας για το 2024, παρουσιάζοντας 88+ εμβληματικές δράσεις που στοχεύουν στην ουσιαστική βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών. Χθες, κατά την ειδική συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, συζητήσαμε την πρόοδο υλοποίησης αυτών των πρωτοβουλιών, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την ενίσχυση της προσπάθειας ώστε οι στόχοι μας να γίνουν πράξη για όλους τους πολίτες.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου έτους διακυβέρνησής μας, θα προβούμε σε έναν απολογισμό των επιτευγμάτων του 2024 και θα παρουσιάσουμε τον προγραμματισμό για το 2025, μένοντας πιστοί στις αρχές της Διαφάνειας και της Λογοδοσίας. Αυτός είναι ο δρόμος που επιλέξαμε: να εργαζόμαστε για να χτίσουμε μια χώρα που υπηρετεί τον άνθρωπο, με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, τιμώντας την εμπιστοσύνη του Κυπριακού λαού.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση