ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ: Έχω δύο ονόματα στο μυαλό μου για Επίτροπο - Κανένας από όσους αναφέρουν τα ΜΜΕ

Όλα εξαρτώνται από την εκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και το χαρτοφυλάκιο που θα δοθεί στην Κύπρο

24news team

Κανένα από τα ονόματα που εμφανίζονται στον Τύπο δεν τον έχει απασχολήσει για τη θέση του Κύπριου Επιτρόπου στην Κομισιόν, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις που είχε με την Πρόεδρο της Επιτροπής αφορούσαν μόνο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο και ότι ο ίδιος έχει στο μυαλό του δύο ονόματα.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι όλα εξαρτώνται από την πρόοδο της εκλογής της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, στις 18 Ιουλίου, αλλά και από το χαρτοφυλάκιο που τελικά θα δοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σε ερώτηση αν στα ονόματα περιλαμβάνεται και αυτό του Χάρη Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι όσα ονόματα έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το πρωί, μιλώντας στο Τρίτο, η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου δήλωσε ότι το ενδεχόμενο επιλογής του κυρίου Γεωργιάδη ή άλλου στελέχους του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη θέση του Επιτρόπου δεν αποτελεί "κάζους μπέλλι" για το κόμμα, αλλά όρος της επιλογής είναι η προηγούμενη συνεννόηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X