ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξετρελαμένος ο Χριστοδουλίδης με την πρόκριση της Πάφου!

Δείτε τις αντιδράσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την νίκη-πρόκριση της ομάδας του

24news team

H Πάφος ήταν η νικήτρια του κυπριακού «εμφύλιου» στην Ευρώπη παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Conference League, απέναντι στην Ομόνοια. Στις κερκίδες του σταδίου «Άλφαμέγα» βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος καταχάρηκε την ιστορική πρόκριση της ομάδας του.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Νίκος Χριστοδουλίδης σηκώθηκε από τη θέση του χειροκροτώντας εμφανώς ενθουσιασμένος ενώ αργότερα κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δηλώσεις που παραχώρησε, χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη-πρόκριση της Πάφου.

Ο πρώτος αγώνας των «16» είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση