ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπλόκο στο κόμμα Οδυσσέα από ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Προσπαθούν να συγκρατήσουν τις φυγόκεντρες δυνάμεις - Βουλευτής του ΑΚΕΛ έτοιμος να προσχωρήσει στους ΟΔΥΣΣΕΙΣ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΟΙ ΟΔΥΣΣΕΙΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

  • ΤΡΟΜΑΞΑΝ από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης (17%) που δίνει στο κατ’ ευφημισμό κόμμα του τέως Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, το οποίο ετοιμάζεται στο παρασκήνιο από βουλευτές και άλλους ξέμπαρκους που περιφέρονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο και βολεύονται στα κόμματα. Ιδιαίτερα οι μεγάλοι ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους, για να αποτρέψουν τις ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Αν και ο κίνδυνος περαιτέρω απωλειών στο παρόν στάδιο δεν είναι ΟΡΑΤΟΣ, αφού οι ΟΔΥΣΣΕΙΣ -προσδώσαμε το εν λόγω προσωνύμιο σε όσους στοιχίζονται γύρω από τον τέως Γ.Ελεγκτή- δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους και προτιμούν να κινούνται με μεθοδικότητα μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας, εντούτοις η ΑΝΗΣΥΧΙΑ κατέλαβε τα κόμματα. Κυρίως γιατί διαπιστώνουν ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν ν΄ ακολουθήσουν τον ΟΔΥΣΣΕΑ, στην δική του Ιθάκη.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ- ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΓΥΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ

  • Όπως προαναφέραμε οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία των κομμάτων είναι ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ και ως εκ τούτου προκαλούν την ανάλογη ανησυχία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατους αξιωματικούς της ΞΥΠ (πάλι δουλεύει δωρεάν η υπηρεσία και με προτροπή-απαίτηση του Τμηματάρχη υψηλής πολιτικής, κάποια στιγμή πρέπει να δημοσιοποιήσουμε το IBAN της υπηρεσίας, δια ανεξόφλητα τιμολόγια!!!) κάποιοι είναι έτοιμοι να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ από τους ΚΥΚΛΩΠΕΣ. Ιδιαίτερα δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα μεγαλύτερα κόμματα, αφού εμβληματικοί βουλευτές τους είναι έτοιμοι να ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ και να ενταχθούν στους ΟΔΥΣΣΕΙΣ με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάποιοι δε εξ αυτών ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ και το ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από το κόμμα τους, αφού στο επόμενο διάστημα θα προβούν σε ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που θα φέρουν σε ΔΙΛΗΜΜΑ τις ηγεσίες.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ

  • Τέτοιο ΔΙΛΗΜΜΑ αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες το ΑΚΕΛ, το οποίο εφηύρε διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες, για να ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ την εξόφθαλμη ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ στάση της βουλευτού ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και την προσπέρασε (τσαλαπάτησε τη κομματική πειθαρχία, με ψήφο αντίθετη με το κόμμα) ωσάν και απευθύνεται σε αδαή πολιτικά όντα ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ την νοημοσύνη των πολιτικοποιημένων αριστερών, που διαπιστώνουν ότι η δήθεν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ χρησιμοποιείται αλά καρτ και αναλόγως των διαθέσεων της ηγεσίας. Κυριολεκτικά τους πήρε τις κομματικές ταυτότητες (κάτι άλλο γράφετε αλλά για λόγους ευπρέπειας το αποφεύγουμε) η Ρένα Χ, αφού έκανε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της πολιτικής της δεινότητας και ανεξαρτησίας ακόμη και μέσα σ’ ένα κόμμα, όπως το ΑΚΕΛ που στο παρελθόν απομάκρυνε ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, γιατί παρέβησαν τους κανόνες του κόμματος…
  • Και προσέξτε τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ για το θέμα ΕΙΡΗΝΗ Χ. το οποίο συζητήθηκε σε επίπεδο ηγεσίας και λοιπών εγκεφάλων της κόκκινης πολυκατοικίας. Να επιχειρηθεί να εξευρεθεί κάποιος τρόπος, έτσι ώστε η Ρένα, να μην ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ από το κόμμα και να μην περάσει στις γραμμές του αντίστοιχου του Οδυσσή. Πως; Ε, μα να προβούν σε ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ (καλά μέχρι τώρα δεν τους έκανε ότι ήθελε;) και θα της δώσουν ότι ζητήσει, αρκεί να μην φύγει-αποχωρήσει από το ΑΚΕΛ. Όπερ μεθερμηνευόμενο θα της προσφέρουν ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε μια κυρία που αρνείται ότι ανήκει στην αριστερά και θυμώνει όταν κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί είναι ΦΑΝΑΤΙΚΗ οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Ε, μα τα χάπια μου τα κομμουνιστικά.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΙΣ

  • Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, οι άλλοι της ηγεσίας και λοιποί έμμισθοι - ένοικοι των κόκκινων πολυκατοικιών της Εζεκία Παπαϊωάννου, μπορεί να φόρεσαν χθες τα μαύρα και όδευσαν στην Πλατεία Ελευθερίας για άλλη ευκαιρία (μνημόνευσαν όσους έχασαν τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα), αλλά θα ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΣΟΥΝ πολιτικά ομιλούντες αν ΣΚΑΣΕΙ και η άλλη ΒΟΜΒΑ που είναι έτοιμη να αποπυροδοτηθεί, ήτοι η προσχώρηση στους ΟΔΥΣΣΕΙΣ και άλλου ΒΟΥΛΕΥΤΗ του κόμματος. Αμάν… Πάντως, κάποιοι αλεξιπτωτιστές της πολιτικής - περαστικοί από το σημείο, που δεν γνωρίζουν από το πολιτικό γίγνεσθαι, βλέποντας με τις μαύρες σικάτες μπλούζες τη Σωτηρούλλα της ΠΕΟ, τον Καυκαλιά, τον Γρηγορίου και τους άλλους, διερωτήθηκαν αν διοργανώνει εκδήλωση το ΕΛΑΜ στην Πλατεία Μεταξά… Κάποιους τους πάει πολύ η εν λόγω εμφάνιση… Ιδιαίτερα με κόκκινα στρασάκια είναι σικάτη…

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΣΥ - Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΨΕΙ

  • Μπορεί να βαυκαλίζονται στο ΔΗΣΥ ότι δεν θα έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις από το κόμμα Οδυσσέα, αλλά αρκετά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ στελέχη τους είναι έτοιμα να προσχωρήσουν στον υπό ΕΚΚΟΛΑΨΗ σχηματισμό, έστω και υπό την προσωπική τους ιδιότητα. Ωστόσο, οι ΔΙΑΡΡΟΕΣ είναι τεράστιες και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και το κονκλάβιο της ανησυχούν, αφού πλέον κάθε ψήφος είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ και θα την έχουν ανάγκη στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Από τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό του κόμματος και δεν εμφανίζονται στο προσκήνιο, καταδεικνύεται ότι και Συναγερμικοί οδεύουν προς τους Οδυσσείς. Ως εκ τούτου ΜΥΣΤΙΚΑ DEAL με τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αλλά και ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ με εχθρούς, όπως ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ στην προκειμένη είναι απαραίτητες ενέργειες, για να μην υπάρχουν ΔΙΑΡΡΟΕΣ. Ανάγκα και οι θεοί πείθονται κατά την αρχαία γραμματεία που ήταν η αγαπημένη ρήση της δασκάλας Αννιτούλας, όπως την έλεγαν οι μαθητές της.

ΤΟ ΔΗΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ Γ. Ε.

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όσον αφορά το ΔΗΚΟ, μάλλον ο καλοντυμένος ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ δεν αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος και περί άλλων τυρβάζει. Αν αρχίσει κάποιος από το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ, ότι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ήταν καθαρόαιμος ΔΗΚΟικός, από πάππου-Φιλίππου (η ρήση έχει περιεχόμενο στην προκειμένη, γιατί ο πατέρας του Οδυσσή, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είναι ενεργό στέλεχος του ΔΗΚΟ) και ως εκ τούτου η ΠΡΩΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ που θα αλιεύσει είναι αυτή που πήγαινε για ψάρεμα. Ε, τώρα θα συνειδητοποιήσουν ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ και οι υπόλοιποι της ηγεσίας, ότι οι επιδαψιλεύσεις που επιφύλασσαν στον ΟΔΥΣΣΕΑ, η συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις στήριξης και οι καβγάδες υπέρ του τέως Γενικού Ελεγκτή, ανά πάσα στιγμή και ευκαιρία, θα έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ… Ποια θα είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ που θα του καταλογίσουν όταν τον ανήγαγαν σε ΗΡΩΑ του Κυπριστάν; Η πολιτική ΜΙΚΡΟΝΟΙΑ και η έλλειψη μακροπρόθεσμης - ΔΙΟΡΑΤΙΚΗΣ στρατηγικής είναι άθλημα που δεν ΚΑΤΕΧΟΥΝ οι πολιτικοί μας και κυρίως είναι ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ. Ήδη φαίνεται ότι κάποια ΕΚΠΛΗΞΗ τους ετοιμάζει το ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ (Κουλίας - Μυλωνάς - Ορφανίδης) και θα τους ανακοινώσει σε εύθετο χρόνο και στην κατάλληλη στιγμή.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΒΔΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΗ

  • Απώλειες θα έχουν και τα άλλα κόμματα, όπως ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-ΒΟΛΤ αφού το μέγεθος τους δεν επιτρέπει να φύγουν και άλλοι ψηφοφόροι, πέραν εκείνων που μετοίκησαν στις διπλές εκλογές, σε άλλα μαντριά. Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ωσάν ΒΔΕΛΛΑ στους ΟΔΥΣΣΕΙΣ και ότι ήθελε προκύψει. Όσον αφορά τον χρόνο ανακοινώσεων του κόμματος, μάλλον τοποθετείται την νέα χρονιά, αφού όπως ανάφερε και κάποιος εκ των εγκεφάλων της προσπάθειας σύμπηξης νέου κόμματος «άστους να κρούζουν. Από σου κάμουν…κάμε». Ψήγματα ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ για όσα υπέστησαν και υφίστανται από τις ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ… Η ΞΥΠ γνωρίζει τα πάντα, αλλά θα σας τα αποκαλύπτει με την μέθοδο της ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ για να παρακολουθείτε με αγωνία την ΡΑΨΩΔΙΑ της ΞΥΠ. Αχ ρε ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΜΗΡΕ και θα τρίζουν τα κόκαλα σου από όλους εμάς που υποκλέπτουμε την πνευματική σου ιδιοκτησία με το αριστούργημα που ονόμασες… ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Ας καταγράψουμε κι εμείς την ΞΙΟΥΡΕΙΑΔΑ και τα χάπια μας τα ομηρικά πλέον…

ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΛΗΝ ΦΙΛΙΠΠΑΣ Ο ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ - ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΒΑΡΕΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

  • ΥΓ: Σπόντα εκτόξευσε ο φιλοκυβερνητικός βουλευτής της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ στην επιτροπή Θεσμών, που μετατράπηκε σε αίθουσα διάσκεψης τύπου για να μας πληροφορήσουν το δίδυμο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ότι δεν απέστειλε και ονόματα χορηγών η πρώτη κυρία ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ, για το ταμείο ανεξάρτητου φορέα κοινωνικής στήριξης. Ζήτησε όπως επεκταθεί η αναζήτηση στοιχείων και για άλλους φορείς που εμπλέκονται πολιτειακά πρόσωπα, όπως ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. Ουπς μα εννοεί την βασιλομήτορα ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ; Α, χοντραίνει το παιχνίδι. Κι εμείς αρχίσαμε να βαριόμαστε.
  • ΥΓ: 90% ΥΠΟΔΙΚΩΝ κάτω των 21 είναι αλλοδαποί... Εκκολάπτεται η νέα γενιά εγκληματιών που θα είναι όλοι αλλοδαποί και προφανώς δεν θα έχουν κανένα ΦΡΑΓΜΟ. Κι ακόμη οι ευαισθητούληδες υπνώττουν.
  • Ακούστε κι αυτό. Χρειάστηκε πρόταση νόμου του φέρελπι βουλευτή του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ για να ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την ανάληψη από συγκεκριμένους δικηγόρους (2 – 3 οι πασίγνωστοι) που ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ υπερασπιζόμενοι μετανάστες και αιτητές ασύλου. Πλέον θα μπορούν να αναλαμβάνουν (φυσικά ΟΛΑ τα δικηγορικά έξοδα τα πληρώνουν οι μακάκες φορολογούμενοι ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ) και πλειάδα άλλων δικηγόρων που ήταν μέχρι πρότινος αποκλεισμένοι από την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της πώλησης προστασίας σε απελπισμένα πλάσματα.
  • Καιρό είχαμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αυτή του η πράξη μας ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ όλους τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ να τον συνοδεύσουν ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ στην περιοδεία του στο Τρόοδος-Αμίαντο. Και τους έβλεπες ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ- ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ-ΑΠΟΚΑΜΩΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ωσάν να ήταν στρατιωτάκια και ο Διοικητής τους υπέβαλε σε καψώνι. Κάποιοι δε θα μονολογούσαν «τι γυρεύκουν να ακούν τους χώρκατους» ενώ είχαν κανονισμένα πάρτι και κυριλέ εξόδους. Γουστάρω να τους βασανίζει ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ. Κι αυτή μια ΜΕΘΟΔΟΣ Χριστοδουλίδη για να ζητήσουν ΜΟΝΟΙ τους να εξαφανιστούν. Εκτός κι αν ζητήσουν επίδομα ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ οι αγαπημένοι μου. Τα χάπια μου ρε τα Γεροσχηπιώτικα…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X