ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟικοί πολεμούν Χρύση για να ρίξουν 3ο - αποδομούν Νικόλα – τριχοτομημένο ΔΗΚΟ

Προωθούν Κατερίνα Χριστοφίδου- Απωθημένα και κόντρες αναβιώνουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΗ Π. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΡΙΓΚΙΨ

Ανελέητος πόλεμος μαίνεται στο τριχοτομημένο ΔΗΚΟ, αφού ο στενότερος και εξ απορρήτων συνεργάτης του Προέδρου του κόμματος ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο βουλευτής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, δέχεται συναγωνιστικά μαχαιρώματα , έτσι ώστε να περιοριστεί στην 3η θέση στον πίνακα κατάταξης των Ευρωβουλευτών του κόμματος. Με ενδεχόμενη ΗΤΤΑ στις Ευρωεκλογές του Χρύση Π., οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του θεωρούν ότι θα πάρει και τα κατάλληλα μηνύματα ο Πρίγκιψ Νικόλαος, ο οποίος θα κατανοήσει πλέον , ότι στο κόμμα δεν μπορεί να είναι ο απόλυτος κουμανταδόρος , αλλά λόγο θα έχουν και μερίδα επιφανών στελεχών που νοιώθουν παραμερισμένα και παραμελημένα από το κονκλάβιο του Πριγκιπάτου.

Ήδη από δημοσκοπήσεις που κυκλοφόρησαν, όσο και από άλλες που κρατούνται καλά κρυμμένες στα συρτάρια των Πριγκιπικών γραφείων, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι το σχέδιο υπό την κωδική ονομασία «ο Χρύσης 3ος στις Ευρωεκλογές» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αποδίδει, αφού ο βουλευτής Λευκωσίας φαίνεται ότι βρίσκεται στην σειρά κατάταξης πίσω από τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, που αναμένεται να εξασφαλίσει την επανεκλογή του, αλλά και την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ, η οποία και είναι ευνοημένη ελέω των συγκυριών. Ενδεχομένως, στηρίζοντας οι άτακτες ΔΗΚΟικές ομάδες την Κατερίνα Χ., η οποία ανήκει κι αυτή στο Πριγκιπικό κονκλάβιο, να επιθυμούν να ενσπείρουν καινά δαιμόνια στις σχέσεις των κονκλαβιούχων. Ε, μα πως . Από τα πάντα πονηρά ΔΗΚΟικά μυαλά θα γυροφέρνει η σκέψη, «μπας και η Κατερίνα προσχώρησε σε άλλο στρατόπεδο;».

Όσον αφορά την γενικότερη πολεμική που δέχεται ο ΧΡΥΣΗΣ Π. η οποία λόγω και του μεγέθους του κόμματος, αλλά και της δομής του είναι ΕΜΦΑΝΗΣ και προσδιορισμένη, αποδίδεται και στην εσωκομματική ανακατωσούρα και στα παράπονα αρκετών που νοιώθουν ότι ο Πρίγκιπας είναι απομακρυσμένος και ασχολείται ΜΟΝΟ με τις επιθυμίες των παρατρεχάμενων του. Θυμήθηκε όπως διαμηνύουν την ύπαρξη τους, τώρα λίγο πριν τις εκλογές… Έτσι θα έπρεπε να του δοθεί το μήνυμα και παρουσιάστηκε η κατάλληλη ευκαιρία μέσω του Χρύση Π.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΟΜΗΜΕΝΟΥ ΔΗΚΟ - ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΚΟ - ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αναφερθήκαμε και παλαιόθεν στο ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΔΗΚΟ, το οποίο στις διπλές εκλογές του Ιουνίου παρουσιάζει μια ιδιομορφία που δύσκολα μπορεί να συναντήσει κάποιος σε δομημένα - λειτουργικά κόμματα σ’ όλο τον πλανήτη, ακόμη και σ’ αυτά σε Μάλι - Μοζαμβίκη και νήσο Άου - άου, όπου οι συνεδρίες των σωμάτων γίνονται στην παρουσία λιονταριών και άλλων μελών του ζωικού βασιλείου, είναι πιο υπάκουοι και συστρατεύονται με την ηγεσία σε κρίσιμες εκλογές. Ωστόσο το ΧΑΣΜΑ στο ΔΗΚΟ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Ο πράκτορας της ΞΥΠ, που ασχολείται με το ΔΗΚΟ, ο επονομαζόμενος και ανεμογάμης και είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής, επισημαίνει ότι οι ομάδες που δρουν στο κόμμα είναι η 1η με επικεφαλής ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ - ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και άλλους… Προφανώς η 2η το σκληρό ΔΗΚΟ, του οποίου είμαστε και οι νονοί του, και αποτελείται από ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ - ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ - ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ και φυσικά η 3η ομάδα οι αυλικοί του Πριγκιπάτου. Οπόταν, μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε την δράση των 3 ομάδων που δρουν ανεξέλεγκτα και η πολιτική συγκυρία προσδιορίζει ότι ο Χρύσης Π. πρέπει να δεχθεί κάποιο χαστουκάκι. Βλέπετε διακυβεύονται πολλά από την πορεία του ΧρυΠαν στις εκλογές. Όπως, η Προεδρία του κόμματος σε περίπτωση που ο Πρίγκιψ πάρει προαγωγή σε υψηλότερο αξίωμα, ενώ ακολουθούν και οι βουλευτικές εκλογές του 2026 , όπου στην Λευκωσία θα γίνει σφαγή με πληθώρα υποψηφίων, όπως Χριστιάνα Ε. – Υπ. Υγείας ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ και ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ. Οι έδρες όμως είναι δυο οπόταν πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για να εξοστρακισθεί ο διεκδικητής Χρύσης Πα.

Άσε που υπάρχει και αντίθεση στις προσεγγίσεις περί συνεργασιών, με το κονκλάβιο Νικόλα Π. να επιμένει ότι πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και αφειδώλευτης στήριξης του, ενώ η ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝικών (βαφτίσαμε άλλους σήμερα τους οπαδούς της Χριστιάνας Ε), αλλά και του σκληρού ΔΗΚΟ επιμένουν ότι πρέπει να αποχωρήσουν από την Κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, επιφανές μέλος των Χριστιανικών, μέσω της εταιρείας του PRIME, επιμελήθηκε της δημοσκόπησης του Φιλελεύθερου, όπου το βασικό εύρημα όπως το παρουσίασαν είναι ότι «κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Αν αυτοί στηρίζουν τον Χριστοδουλίδη και την Κυβέρνηση, τότε και ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ θα διοριστεί Επίτροπος στην Ε.Ε. , λόγω της φιλίας του με τον Χριστοδουλίδη. Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Ε. ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΕΛ

Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το ουσιώδες που θυμήθηκε ο ανεμογάμης της ΞΥΠ, ότι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝικοί φέρουν βαρέως και δεν θα ξεχάσουν ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ότι η επικεφαλής τους βρέθηκε μια ανάσα από την Προεδρία της Βουλής , αλλά και υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας με την συμπαράσταση του ΑΚΕΛ, αλλά Πρίγκιπας- Χρύσης Π. και οι δυνάμεις εκ του βασιλείου ντε λα Στρακκέ, απέκοψαν τον δρόμο στην ΧΡΙΣΤΙΆΝΑ Ε. Αμάν τα χάπια μου τα Ερωτόκριτα…

Ε, φυσικά θα αντεπιτεθούν οι Πριγκιπικές δυνάμεις και η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη αφού επιστρατεύτηκε μέχρι και ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ να κατέβει στο λαό και να συνομιλήσει με τους κοινούς θνητούς ΔΗΚΟικούς και να ακούσει παράπονα, μεμψιμοιρίες, να υποσχεθεί ρουσφέτια και γενικώς να ακούσει τον κάθε πονεμένο. Ουου ανατριχίλα για τον Πρίγκιπα να περιπλέκεται με το απόλυτο χωρκαθκιό. Όμως πρέπει να στηριχτεί ο φίλος του Χρύσης Π. που ΘΥΙΑΣΤΗΚΕ γι’ αυτόν και μπήκε στην μάχη δεχόμενος πανταχόθεν βέλη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Πάντως ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και βασιλόφρων, μας μετέφερε και την ατάκα του Χρύση Π. που την διατυπώνει πικραμένος, λόγω του ότι δέχεται εξ οικείων τα βέλη. «Ήρθα από το Παραλίμνι άγνωστος με το ποδήλατο μου (φανατικός ποδηλατιστής), ανέβηκα στην πολιτική κονίστρα, έγινα εξ απορρήτων του ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και του ΝΙΚΟΛΑ Π., εκλέγηκα βουλευτής και δεν πτοούμαι. Θα παλέψω για τον Νικόλα , αν δεν τα καταφέρω και όποια θέση και να καταλάβω στις Ευρωεκλογές ΣΙΓΟΥΡΑ θα επανεκλεγώ το 2026. Μην με χρειαστούν όμως οι συναγωνιστές που με πολεμούν για εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους. Εκεί ο Χρύσης μπορεί να γίνει πίκρης …» Και τώρα χάπια Χρυσά όμως αυτή την φορά…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο ΤΑΤΑΡ κυνικά ομολογεί ότι η ΟΛΓΚΙΝ προσπαθεί να τον παρασύρει σε συνομιλίες χωρίς να του εξασφαλίσει εκ των προτέρων ότι θα στο τραπέζι θα τεθεί λύση δυο κρατών. Κι όμως επιμένουν δημοσιογράφοι και άλλοι θιασώτες της όποιας λύσης, ότι φταίει ο Χριστοδουλίδης για την μη διεξαγωγή συνομιλιών. Ε, φαίνεται ότι του καταλογίζουν ευθύνες γιατί ο προσδιορισμός της όποιας λύσης που προωθούν είναι η ίδια με τις επιθυμίες του Τατάρ. Μόνο που τρέμουν να μας το πουν.

ΥΓ: Μπράβο λες εκστασιασμένος. Αυτό θα πει συνεργασία σε Υπουργικό Συμβούλιο. Βεβαίως δεν μπορούμε να σας αναπαραστήσουμε τον τρόπο που το μετέφερε η Υφυπουργός Πρόνοιας ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στην Επιτροπή Εργασίας της Βουλής, αλλά φανταστείτε. Με πάθος λοιπόν μας είπε ότι συνεργάστηκαν 11 (ουάου) Υπουργεία - Υφυπουργεία για να ετοιμάσουν σχέδιο για επιχορήγηση ηλικιωμένων να διαμένουν σε γηροκομεία. Υπομονή δώσε μου Πλάστη μου. Εμείς νομίζαμε ότι ετοιμάζετε διαστημικό πρόγραμμα και θα στείλει και η Κύπρος όχημα στο διάστημα Αν γι’ αυτό το θέμα ενεπλάκησαν 11 Υπουργεία τότε για να πατάξετε την αισχροκέρδεια, να λύσετε τα προβλήματα των βασανισμένων πολιτών ; Αδιαμφισβήτητα η Μαρουλλού του Βατζιελή παίρνει τον τίτλο της θαθάκιας πολιτικού….

ΥΓ: Αντεπίθεση έκανε ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟΥΠΠΑΣ για την Αντιδημαρχία Λεμεσού και δίνει αδυσώπητη μάχη με τον αντίπαλο του ΔΗΜΟ ΚΑΤΣΗ, που στηρίζεται από την ελίτ και όλα τα πλουσιόπαιδα …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X