ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια/Φοινικούδες - Τι είπαν οι κατηγορούμενοι

Στις 7 Νοεμβρίου θα απαντήσουν στις κατηγορίες για την συμπλοκή

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον τους, παρουσιάστηκαν σήμερα τρία πρόσωπα, ένας 26 ετών και δύο ανήλικοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν συμπλοκή, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Το Δικαστήριο όρισε την 7η Νοεμβρίου ως ημερομηνία για απάντηση των τριών στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι.

Ωστόσο το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 26χρονος καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι στις 18.40 την Τετάρτη λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ νεαρών Αραβικής καταγωγής στην λεωφόρο Αθηνών.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν στην περιοχή, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τρεις νεαρούς από τη Συρία εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, ο οποίος από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο και δύο ανήλικους που φέρουν εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι δυο ανήλικοι ανέφεραν στην Αστυνομία πως ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι τσακώθηκαν με τον 26χρονο για μία κοπέλα. Από την πλευρά του ο 26χρονος ανέφερε πως είδε τους δύο ανήλικους να κλέβουν από την παραλία, τους τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες και αυτοί όταν τον αντιλήφθηκαν του επιτέθηκαν.

Στην κατοχή του ενός ανήλικου εντοπίστηκε σιδερογροθιά, ενώ φαίνεται πως ο 26χρονος τους χτύπησε με ξύλο. 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση