ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε απαντά στις κατηγορίες ο ισοβίτης

Πότε ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος

ΚΥΠΕ

Στις 6 Νοεμβρίου θα απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο 42χρονος ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους και ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν συνεργός του στην υπόθεση απόδρασής του.

Οι δύο προσήχθησαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο συνεδριάζει στην Πάφο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στην σημερινή δικάσιμο οι δικηγόροι του 42χρονου Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Σάββας Μάτσας και Ελένη Αλεξάνδρου ήταν έτοιμοι για να απαντήσει στις κατηγορίες ο πελάτης τους ωστόσο ο δικηγόρος του 26χρονου Ηλίας Σατολιάς ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο πελάτης του στην 4η κατηγορία.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις κατηγορίες την 6η Νοεμβρίου του 2024 στις 09:30 το πρωί.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, οι δύο κατηγορούνται ότι μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 26ης Σεπτεμβρίου συνωμότησαν για να διαπράξουν κακούργημα. Ο 42χρονος αντιμετωπίζει επίσης το αδίκημα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση. Ο 26χρονος αντιμετωπίζει επίσης το αδίκημα της παροχής συνδρομής για τη διαφυγή προσώπου που τελούσε υπό νόμιμη κράτηση καθώς και το αδίκημα της ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο 42χρονος και ο 26χρονος παραμείνουν υπό κράτηση. Οι δικηγόροι των δύο δεν έφεραν ένταση και το Δικαστήριο διέταξε όπως και οι δύο παραμείνουν υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση