ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόσκληση ΠΣΣΕ - «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα

Πρόσκληση ΠΣΣΕ για υποστηρικτές εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια

ΚΥΠΕ

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει υποστηρικτής της παγκύπριας εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα να υποβάλει το ενδιαφέρον του μέχρι τις 21/10/2024, προκειμένου να περιληφθεί ως υποστηρικτής στο φυλλάδιο της εκστρατείας.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΠΣΣΕ διευκρινίζεται ότι η πρόσκληση για περίληψη στο φυλλάδιο της εκστρατείας απευθύνεται σε εταιρείες, οργανισμούς, φορείς, δήμους/κοινότητες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η εκστρατεία δίνει στις ευάλωτες οικογένειες την ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα για τη γιορτινή αυτή περίοδο, αναφέρεται.

Το ΠΣΣΕ διευκρινίζει ότι τα Σώματα Εθελοντών σε κάθε επαρχία διοχετεύουν τις δωρεές σε ευάλωτες οικογένειες που εξυπηρετούνται από αυτά ή/και από τις εθελοντικές οργανώσεις/ΜΚΟ μέλη του ΠΣΣΕ/των ΕΣΣΕ ή/και άλλους φορείς.

Προσθέτει ότι εφαρμόζονται πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας, και ότι η εκστρατεία έχει βοηθήσει από το 2015, χιλιάδες οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Σημειώνει, επίσης, ότι η επιτυχία των εκστρατειών, βασίζεται μεταξύ άλλων, στην προσφορά και στις δωρεές που γίνονται από το Δίκτυο Εθελοντισμού, το οποίο αποτελείται από συνεργάτες/υποστηρικτές από όλους τους φορείς της κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@volunteerism-cc.org.cy ή στο τηλ. 22514786, ext.2.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση