ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Σκάφος απείλησε λουόμενο στον Πρωταρά

Χειροπέδες σε 57χρονο

24news team

Ανησυχία προκάλεσε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και το οποίο δείχνει σκάφος σε θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου να κινείται απειλητικά προς το μέρος ατόμου που βρισκόταν εντός της θάλασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το πρόσωπο που απειλήθηκε έχει καταγγείλει το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου και οι αρχές διερευνούν την υπόθεση.

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως η αφορμή του περιστατικού ήταν διαφορές ανάμεσα σε ιδιοκτήτες δύο σκαφών.

Ο κ. Ανδρέου διευκρίνισε πως για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα αλλά και όσον αφορά τα αδικήματα που προκύπτουν θα πρέπει πρωτίστως να ολοκληρωθεί η έρευνα των διωκτικών αρχών.

Συνελήφθη ο καπετάνιος - Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αναφορικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας για σκάφος που επιχείρησε να κτυπήσει άνδρα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Κόννου στον Πρωταρά, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη πριν από λίγο 57χρονου, στη βάση δικαστικού εντάλματος σύλληψης για αδικήματα που αφορούν απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις. Ο 57χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση