ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υγειονομική βόμβα στον σκουπιδότοπο της Κόσιης (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Κέττηρος: Θάβουν τα σκύβαλα χωρίς επεξεργασία, υγρά καταλήγουν σε ρυάκια

24news team

Χωρίς καμία προηγούμενη επεξεργασία των σκυβάλων, οδηγοί εκσκαφέων τα αποθέτουν στη μονάδα διαχείρισης που βρίσκεται στην Κόσιη, σε μεγάλες ποσότητες και απλώς τα θάβουν, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha καλημέρα», ανέφερε επίσης ότι υγρά από τα σκουπίδια καταλήγουν σε ρυάκια της περιοχής, αποτελώντας εστία μόλυνσης. Για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, ο Νίκος Κέττηρος επικαλέστηκε αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

«Εδώ θάβονται σκουπίδια χωρίς επεξεργασία. Μια από τις καταγγελίες που είχαμε και περιμένω απάντηση είναι ότι σκουπίδια που παραλαμβάνουν στο εργοστάσιο για να τα κάνουν επεξεργασία το βράδυ, το πρωί τα ξαναφορτώνουν σε φορτηγά και τα παίρνουν στη χωματερή και τα θάβουν, χωρίς να γίνεται καμία επεξεργασία ή ελάχιστη», ανέφερε ο βουλευτής.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο, ο Νίκος Κέττηρος είπε ότι δέχτηκε πιέσεις για να το κατεβάσει, χωρίς προφανή αιτιολογία. Πρόσθεσε ότι με βάση τους κανονισμούς λειτουργίας του ΧΥΤΥ, πρέπει μια μικρή ποσότητα σκουπιδιών να θάβεται, ωστόσο οι εικόνες δείχνουν το αντίθετο.

 

@nicoskettiros

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Nicos Kettiros

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση