ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Κουσουλός με Ζήνα Κουτσελίνη - Την «έκαψε»

«Αν μη τι άλλο, αυτή εδώ η εκπομπή δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας»

Αιχμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη άφησε ο Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή του στο OPEN. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή την ανακοίνωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα και πιο συγκεκριμένα στην αναφορά της πως κάποιοι διαδίδουν ότι μίλησαν με το στενό της περιβάλλον ή με την ίδια ενώ αυτό δεν ισχύει, αλλά και το ότι δε σέβονται το παιδί της.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, είχε γίνει προηγουμένως αναφορά στον Πέτρο Κουσουλό, λέγοντας ότι και αυτός είπε ότι μίλησε για μηνύματα με την Σοφία Πολυζωγοπούλου και δημιούργησε ερωτήματα στους τηλεθεατές. Ο Πέτρος Κουσουλός αποφάσισε να απαντήσει στην Ζήνα Κουτσελίνη με σκληρό τρόπο, ενώ η στάση του έγινε αντικείμενο σχολιασμού στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Θέλω να πληροφορήσω τους καλούς συναδέλφους ότι αυτά που λέει η Πολυζωγοπούλου στην ανακοίνωσή της δεν αφορούν εμάς. Αφορούσαν άλλες εκπομπές και συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία έχει γίνει επιλεκτική διαρροή διαλόγων για πρόσωπα που προσπαθούν για επικοινωνιακούς λόγους να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, και από μία σοβαρή ποινική υπόθεση, μιλάνε για τα μαχαιροπίρουνα, για τα ασημικά και για τα χρήματα. Μακριά από εμένα όλο αυτό το παιχνιδάκι που κάποιοι επιχειρείτε να στήσετε» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός και συνέχισε:

«Σε άλλες εκπομπές αναφέρεται η κυρία Πολυζωγοπούλου κι αν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να την καλέσετε στο τηλέφωνο να σας πει ποια είναι η άποψή της. Γιατί αν μη τι άλλο, αυτή εδώ η εκπομπή δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας, ούτε έχει φωνάξει ποινικολόγους και δικηγόρους που να λένε ότι εδώ είναι βαλκάνια και εν πάση περιπτώσει δικαιολογείται η όποια συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χτυπήσει τη σύζυγό του».

Πηγή: Zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X