ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν φεύγει το ΔΗΚΟ, ούτε διαπιστώνει αντάρτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς απάντησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στα δύο επίκαιρα ερωτήματα

24news team

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» στην τηλεόραση Sigma. Ανέφερε μάλιστα πως δεν τέθηκε τέτοιο θέμα σε οποιοδήποτε συλλογικό όργανο της παράταξης.

«Καμία κυβέρνηση δεν είναι αλάνθαστη. Υπάρχουν και εξελίξεις που δημιουργούν καλόπιστο προβληματισμό. Κανένας από εμάς δεν θεωρεί ότι στο Κυπριακό δεν πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος προβληματισμός», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ερωτηθείς αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον ενημερώνει για τις αποφάσεις του, ανέφερε ότι «ο πρόεδρος έχει δικές του ευθύνες και έχει δικαίωμα να παίρνει δικές του αποφάσεις. Ενημερώνει τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Τον ενημερώσαμε για τους προβληματισμούς μας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε. Υπάρχουν προκλήσεις και δυσκολίες».

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση των τριών βουλευτών Ζαχαρία Κουλία, Παύλου Μυλωνά και Χρίστου Ορφανίδη, οι οποίοι διαχωρίζουν τη θέση τους στο ζήτημα του Κυπριακού, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει οποιοδήποτε αντάρτικο στο ΔΗΚΟ. Υπάρχει ένας ζωντανός δημοκρατικός διάλογος και όλα τα στελέχη έχουν το δικαίωμα της άποψης και της διαφωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση