ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετακινείται το φορτηγό που έμεινε καθηλωμένο στον αυτοκινητόδρομο

Πότε θα γίνει η επιχείρηση απομάκρυνσής του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έπειτα από 4 βδομάδες παραμονής στο πλάι του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας - μετά την έξοδο του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών - το ακινητοποιημένο φορτηγό που είχε σφηνώσει στα δέντρα μετά από τροχαίο, μετακινείται επιτέλους.

Η επιχείρηση απομάκρυνσής του έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (09/03/2025) στις 8:30 το πρωί. Η αστυνομία θα βρίσκεται στο σημείο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία, ενώ η μία από τις τρεις λωρίδες θα κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάστηκαν 27 μέρες για να γίνει αυτό; Όπως μας λέχθηκε, η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η ευθύνη της μετακίνησης ανήκε στον ιδιοκτήτη του φορτηγού, ο οποίος δυσκολεύτηκε να βρει γερανό που θα μπορούσε να αναλάβει την επιχείρηση μετακίνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση