ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τορναρίτης κατά Οδυσσέα: Το ρουσφέτι, το ξενοδοχείο και το μαύρο χρήμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη

24news team

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης βρέθηκε προ ημερών καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκρο Πλαν» και την Ελίτα Μιχαηλίδου όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην παύση του τέως Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Μεταξύ όσων ανέφερε ήταν και κάποιες καταγγελίες για τον τρόπο συμπεριφοράς του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. 

«Διορισμός ρουσφέτι»

Ο κύριος Τορναρίτης, χαρακτήρισε τον διορισμό του κυρίου Μιχαηλίδη «ρουσφέτι», επικαλούμενος λεγόμενα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Περιέγραψε πως έγινε η πρόταση για διορισμό του στη θέση του Γενικού Ελεγκτή λέγοντας: 

Το ανύπαρκτο ξενοδοχείο

Κατηγόρησε όμως και τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ότι τον είχε στοχοποιήσει και τον ενέπλεξε σε περιπέτειες που κράτησαν πέντε χρόνια για ξενοδοχείο που ο ίδιος ποτέ δεν είχε, όπως ανέφερε.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εξιστόρησε βίωμα του: «κάλεσε την Αστυνομία, ο Οδυσσέας και τους είπε ότι ο Χριστόφορος ο Τορναρίτης έχει ένα ξενοδοχείο στον Πεδουλά, με μαύρο χρήμα… και έκανε πέντε χρόνια έρευνες η Αστυνομία, πρέπει να έφαγε η Κυπριακή Δημοκρατία πέραν των 100.000 ευρώ για να βρουν το ξενοδοχείο με το μαύρο χρήμα. Ήρθαν σε εμένα τελευταίο και όταν μου το είπαν ήθελα να γελώ, δεν είχα έτσι ξενοδοχείο…». Ο Χριστόφορος Τορναρίτης τόνισε πως, ο κύριος Μιχαηλίδης δεν του ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το εν λόγω περιστατικό ενώ γνωστοποίησε πως τρεις ήταν οι φορές που ο τέως Γενικός Ελεγκτής καταφέρθηκε με παρόμοιο τρόπο εναντίον του.

Αληθινά βιώματα και σπατάλη...
Ο κ. Τορναρίτης έβαλε απόσπασμα της συνέντευξής σε ανάρτησή του στο Χ γράφοντας: «Αληθινά βιώματα με τον Γενικό Ελεγκτή… Η συμπεριφορά του οδηγούσε στη μεγαλύτερη σπατάλη δημόσιου χρήματος που έχει υπάρξει ποτέ από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας…».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση