ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα - Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο του Μπάλντοκ

«Ένα νέο παιδί πέθανε και ο άλλος κάθεται και μετράει πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι του»

Ένα σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, προκάλεσε κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του, η εκπομπή ασχολήθηκε με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου όπου έμενε.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου.

Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες. Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο τραγικός χαμός του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορζ Μπάλντοκ

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή στα 31 του χρόνια στην πισίνα του σπιτιού του στην Αθήνα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο στον Παναθηναϊκό.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, παρά μόνο το γεγονός πως για αρκετές ώρες δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του, καθώς και άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν έξω από το σπίτι του, όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για τον ξαφνικό θάνατό του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση