ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγριος καυγάς Παμπορίδη και Δίπλαρου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν σεβάστηκες γυναίκα καρκινοπαθή, ντροπή» - «Εμμονή σου να με προσβάλλεις με ψεύδη»

24news team

Αποκαλυπτικός για πτυχές της πολιτικής του πορείας ήταν ο πρώην υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, μιλώντας στην Μαρίνα Οικονομίδου στην πρεμιέρα της ραδιοφωνικής, διαδικτυακής εκπομπής «90 λεπτά Πολιτικά Αλλιώς» του SPORT FM. Ωστόσο ο απόηχος της χθεσινής του κόντρας με τον Ευθύμιο Δίπλαρο συνεχίζεται.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων ο κ. Παμπορίδης, ενδιαφέρθηκε για τις προεδρικές εκλογές του 2023, είχε συζητήσεις με δύο πολιτικούς αρχηγούς και εξηγεί για ποιο λόγο τελικά δεν προχώρησε. Σημειώνει ακόμα για ποιο λόγο, ενώ ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του για την προεδρία του ΔΗΣΥ τελικά δεν τη διεκδίκησε.

Η άγρια κόντρα με Δίπλαρο

Μια τοποθέτηση ωστόσο από τον Γιώργο Παμπορίδη, προκάλεσε την αντίδραση του Ευθύμιου Δίπλαρου. Σε ερώτηση κατά πόσο είναι ταυτισμένος με τον ΔΗΣΥ, ο πρώην υπουργός απάντησε κατηγορηματικά όχι, σχολιάζοντας: «Με ποιο να είμαι ταυτισμένος, με τον Δίπλαρο;».

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού τότε, σε ανάρτησή του στο X, αντέδρασε με οργισμένη απάντηση, γράφοντας: «Εγώ και αν δεν είμαι ταυτισμένος μαζί σου, εσύ που δεν σεβάστηκες μια γυναίκα καρκινοπαθή και άφηνες και υπονοούμενα για τη μετάβασή της στο εξωτερικό… Ντροπή! Α και κάτι τελευταίο. Κάποιοι έμαθαν να εκλέγονται ποτέ να διορίζονται. Άρα καμία ταύτιση σε ΤΙΠΟΤΑ».

Για να του απαντήσει ο Γιώργος Παμπορίδης, στην ίδια ανάρτηση: «Αρχικά σκέφτηκα να σε καταγγείλω για πολλοστή φορά για την εμμονή σου να με προσβάλλεις με ψεύδη καπηλευόμενος την ασθένεια της συμπαθέστατης συζύγου σου. Μετά όμως σκέφτηκα πως δεν διαφωνούμε και πολύ. Ευτυχώς δεν έχω τίποτε κοινό μαζί σου».

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος επανήλθε με έντονο ύφος: «Εκλελεγμένος πρώτος δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού στα 26 μου, τρείς συνεχόμενες φορές πρώτος βουλευτής Λεμεσού, εκλελεγμένος Αντιπρόεδρος και μετά Αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ. ΠΟΤΕ πολιτικός του καναπέ.. πάντα με εκλογές κ πάντα εκεί να δίνω μάχες να υπερασπίζομαι την παράταξη».

Δείτε την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση