ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποθεώνουν τον Φειδία στα κατεχόμενα - «Οι Ε/Κ είπαν την μισή αλήθεια»

Πανηγυρίζουν με τις δηλώσεις του Κύπριου Ευρωβουλευτή

24news team

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου και το κυπριακό πρόβλημα. Η νέα εξέλιξη στη δημόσια σφαίρα, μέσω κυρίως αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται από τα κατεχόμενα. Πολλοί Τουρκοκύπριοι πανηγυρίζουν με τις δηλώσεις του νεαρού ευρωβουλευτή και τον συγχαίρουν. 

Η αρχή έγινε όταν ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, μέσω ανάρτησής του επέκρινε τον Φειδία χαρακτηρίζοντάς τον ανάμεσα σε άλλα «παλιόπαιδο» και «καραγκιόζη», για φωτογραφία που φαίνεται ο δεύτερος να καπνίζει ναργιλέ φορώντας μπουρνούζι, σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας.

 

Η πρώτη ανάρτηση του κύριου Τριανταφυλλίδη

Έπειτα από το σχόλιο του νομικού αρκετοί έσπευσαν να βρουν τη φωτογραφία θέλοντας να δουν την εικόνα που περιέγραφε ο κύριος Τριανταφυλλίδης. Μετέπειτα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε φωτογραφία του Ευρωβουλευτή που τον δείχνει να βρίσκεται όντως σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας, ωστόσο, είναι από το 2019. Να σημειωθεί μάλιστα πως, η εν λόγω εικόνα είναι ακόμη αναρτημένη στον προσωπικό λογαριασμό του Φειδία Παναγιώτου.

Η φωτογραφία του 2019

Ωστόσο, ο κύριος Τριανταφυλλίδης επανήλθε με νέες δημοσιεύσεις του στις οποίες ξεκαθαρίζει πως δεν αναφερόταν στην προαναφερθείσα φωτογραφία ανεβάζοντας μάλιστα και την περιβόητη εικόνα που τον εξόργισε.

Η περιβόητη φωτογραφία

Παράλληλα με το πιο πάνω, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ANT1 Ελλάδος «Πρωινό», δύο συνεχόμενες μέρες αφού με το πέρας της πρώτης εμφάνισής του ισχυρίστηκε πως δέχθηκε επίθεση από τους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε άλλα ο Φειδίας Παναγιώτου είπε, «μας έμαθαν μόνο τη μισή ιστορία, όχι τι κάναμε εμείς στους Τουρκοκυπρίους» ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε, «απλώς εσείς ως Έλληνες δεν ξέρετε το υπόβαθρο του Κυπριακού τόσο πολλά και το βλέπετε λίγο επιφανειακά».

Η πιο πάνω δήλωσή του χαροποίησε αρκετούς στα κατεχόμενα που απάντησαν με αποθεωτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δημοσιεύσεις που κυμαίνονται στο ίδιο πανηγυρικό πλαίσιο αναφέρουν: «Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου προκαλεί σάλο στην ελληνοκυπριακή κοινωνία! ‘’Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση είπε ψέματα και μας είπε μόνο τη μισή αλήθεια!’’ Συγχαρητήρια στον Ελληνοκύπριο ευρωβουλευτή που μίλησε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση