ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέος χαμός με Φειδία - «Oι καλαμαράδες... μας πούλησαν 100 φορές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αντιπαράθεση με δημοσιογράφους - Ρωτήθηκε αν συμφωνεί με τα υβριστικά σχόλια των ακολούθων του

24news team

Χαμό προκάλεσε η παρουσία του Κύπριου Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, στην πρωινή εκπομπή του ANT1 Ελλάδος, «Πρωινό», την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, όπου μίλησε για την κίνησή του, η οποία ενόχλησε αρκετούς πολίτες, να μεταβεί για διακοπές στην κατεχόμενη Κερύνεια αλλά και να φωτογραφηθεί με γνωστό Τουρκοκύπριο Influencer. Με νέα ανάρτησή του κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, αν και λίγο μετά άλλαξε το λεκτικό γράφοντας «Τέσσερις δημοσιογράφοι προσπαθούν να με στριμώξουν». Σήμερα εμφανίστηκε ξαν΄α στην εκπομπή και προκλήθηκε νέα, έντονη αντιπαράθεση.

Να υπενθυμίσουμε πως, στην προαναφερθείσα συνέντευξη, ο Φειδίας Παναγιώτου, ανάμεσα σε άλλα και αναφερόμενος στο κυπριακό πρόβλημα είπε, «μας έμαθαν μόνο τη μισή ιστορία, όχι τι κάναμε εμείς στους Τουρκοκυπρίους» ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε, «απλώς εσείς ως Έλληνες δεν ξέρετε το υπόβαθρο του Κυπριακού τόσο πολλά και το βλέπετε λίγο επιφανειακά».

Δείτε το απόσπασμα που ανέβασε ο Φειδίας Παναγιώτου:

Μετά τον ντόρο ο Ευρωβουλευτής ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube απόσπασμα της εκπομπής γράφοντας στη λεζάντα, «Δέχθηκα επίθεση από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1». Σηκώνοντας το γάντι η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάλεσε εκ νέου την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, τον Φειδία Παναγιώτου θέλοντας ουσιαστικά να διευκρινίσει για ποιο λόγο ο Ευρωβουλευτής ένιωσε να δέχεται επίθεση. Απαντώντας, σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, ο Φειδίας σημείωσε, «ας μην λέμε ψέματα, χθες ούτε καν με αφήσατε να μιλήσω… με διακόπτατε, αν σε ότι έλεγα, αν δεν το θεωρούμε αυτό επίθεση, τι είναι επίθεση;».

Ακολούθως ο Ευρωβουλευτής τόνισε, έπειτα από σχετική ερώτηση, «έχω δικαίωμα να πηγαίνω στα κατεχόμενα. Έχουμε ελευθερία λόγου, άποψης και έκφρασης και δικαιούμαι να εξασκήσω αυτό το δικαίωμα».

Εν συνεχεία και απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Περρή, ο Φειδίας Παναγιώτου ζήτησε να του πει ο δημοσιογράφος αν γνωρίζει τι έγινε στην Κύπρο το 1963. Ο διάλογος που ακολούθησε εξόργισε τον κύριο Περρή ο οποίος επεσήμανε στον Ευρωβουλευτή πως με το σχόλιο που ανέβασε προκάλεσε σχόλια τα οποία αναφέρονταν με υβριστικό ύφος στους Έλληνες. Ζητώντας από τον Φειδία να ξεκαθαρίσει αν συμφωνεί με όσα ανάρτησαν ακόλουθοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως «οι καλαμαράδες να πάψουν να μιλάνε, μας πούλησαν 100 φορές…»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση