ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έξαλλος ο Τορναρίτης: «Ρε Φειδία, ντροπή σου!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε σύμμαχος του Ευρωβουλευτή κακίζει την συμπεριφορά του

24news team

Ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το κράτος δικαίου στην Κύπρο και την παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, η ερώτηση δεν έχει ακόμα καταχωρηθεί στον επίσημο κατάλογο των ερωτήσεων ευρωβουλευτών προς την Κομισιόν, κάτι που αναμένεται να γίνει βάσει της διαδικασίας τις επόμενες ημέρες.

@fidiaspanayiotou

Η αντίδραση του κόσμου μετά την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Η προαναφερθείσα κίνηση του Φειδία εξόργισε, τον άλλοτε σύμμαχο του, Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος αφού αρχικά την σχολίασε στα social media με άκρως καυστικούς χαρακτηρισμούς, αργότερα ανέβασε βίντεο στο οποίο κάνει ευθεία επίθεση στον Ευρωβουλευτή καλώντας τον να «ξυπνήσει» όσο είναι νωρίς.

Ο κύριος Τορναρίτης, ανάμεσα σε άλλα, υπενθυμίζει στον Φειδία Παναγιώτου πως το κράτος που παρουσίασε ως το πιο διεφθαρμένο της Ευρώπης είναι αυτό που ανέδειξε τον ίδιο ως Ευρωβουλευτή ενώ τον κατηγόρησε πως μοναδικός του στόχος είναι να προωθεί τον εαυτό του. 

@christofertorno Ξύπνα όσο είναι νωρίς @Fidias Panayiotou Never surrender @ΕΡΕΧΘΕΩΝ ΗΓΗΜΩΝ @Ploutarchos Parris @Annita Demetriou ♬ Αμμόχωστος (Χώμα που περπάτησα) - Στέλιος Χιώτης

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση