![](assets/modules/wnp/articles/202502/579096/images/b_1.jpg)
24news team
Σε επικοινωνία με το ίδρυμα του Bill Gates βρίσκεται η τέως ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδου.
Η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε κατά την θητεία της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από τις δράσεις που ανέλαβε ως Επίτροπος και τις επαφές με κράτη μέλη της ΕΕ και εκτός αυτής αλλά και με διεθνείς οργανισμούς, αξιολογείται θετικά από ιδρύματα διεθνούς εμβέλειας όπως το Gates foundation.
Όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε ένα σημαντικό τηλεφώνημα με το ίδρυμα του Bill Gates. Θέμα της συζήτησης ήταν ο ρόλος των γυναικών στην ηγεσία και η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς.
Η Στέλλα Κυριακιδου κλείνει την ανάρτηση της με την αναφορά: «Ανυπομονούμε για περαιτέρω συνεργασία», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για πιο στενή επαφή με το ίδρυμα.
View this post on Instagram