ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρογιάννης: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ του ΑΚΕΛ»

«Θεωρούσα κακή προοπτική την εκλογή Χριστοδουλίδη και δεν διαψεύσθηκα»

24news team

O Ανδρέας Μαυρογιάννης, συζητώντας με τον Φειδία Παναγιώτου σε podcast του Ευρωβουλευτή ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, τόσο για τους λόγους που έθεσε υποψηφιότητα στις Προεδρικές εκλογές του 2023 όσο και για το πόσο κοντά φτάσαμε σε λύση του Κυπριακού προβλήματος πριν διακοπούν οι συνομιλίες.

Αναφερόμενος στο Κραν Μοντανά είπε πως είναι αλήθεια ότι εκεί, «φτάσαμε μια ανάσα κοντά, διότι σχεδόν είχαμε λύσει τα πλείστα όσα των θεμάτων…».

Όσον αφορά για το τι θα γινόταν με τις περιουσίες των πολιτών ο κύριος Μαυρογιάννης τόνισε, «πρέπει να πάρουν μια αποζημίωση που να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία. Φαντάσου πόσα δισεκατομμύρια χρειάζονται…».

Ακολούθως και απαντώντας σε ερώτηση του Φειδία Παναγιώτου για το πως αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις Προεδρικές ο κύριος Μαυρογιάννης διευκρίνισε, «η αλήθεια είναι ότι θεωρούσα ότι η προοπτική εκλογής Χριστοδουλίδη ήταν μια πολύ κακή προοπτική για τον τόπο. Και νομίζω δεν διαψεύσθηκα…».

Έκλαψε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών;

Ερωτηθείς από τον Ευρωβουλευτή αν έκλαψε που έχασε στις εκλογές ο κύριος Μαρυρογιάννης αστειευόμενος απάντησε πως, «οι άντρες δεν κλαίνε» ενώ συμπλήρωσε ότι αυτό που τον απογοήτευσε περισσότερο ήταν η απογοήτευση που είδε στα μάτια όσων τον στήριξαν. Στην πορεία μάλιστα, διευκρίνισε πως υποστηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ αλλά ο ίδιος δεν ανήκε ποτέ στο κόμμα της Αριστεράς, «δεν ήμουν ποτέ του ΑΚΕΛ εγώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X