ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νίκος Τορναρίτης: Εκλέγηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Αννίτα Δημητρίου: Μεγάλη τιμή για την παράταξη και για την πατρίδα μας

24news team

Ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Νίκος Τορναρίτης, εκλέγηκε σήμερα ως ένας εκ των Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση.

Υπό αυτή του τη σημαντική ιδιότητα, ο κ. Τορναρίτης θα συμμετέχει στο Προεδρείο της πολιτικής ομάδας του ΕΛΚ και θα την εκπροσωπεί στις επίσημες συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Τορναρίτης ευχαρίστησε τα μέλη του ΕΛΚ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι η εκλογή του στο σημαντικό αυτό αξίωμα, αποτελεί τιμή τόσο για την Κύπρο όσο και για τον ίδιο προσωπικά. Ανέφερε επίσης ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να παραμείνει πρωτοπόρα δύναμη στην υπεράσπιση και εδραίωση της δημοκρατίας του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη.

Την εκλογή του κ. Τορναρίτη χαιρέτισε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου με ανάρτησή της στο X. Όπως αναφέρει, η εκλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή για την παράταξη και για την πατρίδα μας.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Δημητρίου:

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση