Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει, με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηχτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε τη στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν θα είστε έτοιμοι να τη σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 15'
ΥΛΙΚΑ:
(για 4 μερίδες)
100 γρ. ρύζι
1 λίτρο νερό
2 κουταλάκια ζωμός λαχανικών σε σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
3 αβγά
Χυμός από 3 λεμόνια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com