ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοσχάρι στον φούρνο με πορτοκάλια και πατάτες

Δείτε την συνταγή

24news team

Ολόκληρα κομμάτια πορτοκαλιού δίνουν σε αυτό το πλούσιο χειμωνιάτικο φαγητό μια έκρηξη φρέσκιας γεύσης εσπεριδοειδών. Οι πατάτες μαζί με τρυφερά κομμάτια κρέατος συμπληρώνουν αυτό το πλούσιο γεύμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 40’

ΨΗΣΙΜΟ: 3 ώρες και 30’

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 680 kcal

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

50 γρ. ελαιόλαδο

600 γρ. μοσχαρίσιο κρέας ελιά, κομμένο σε κύβους

Αλάτι & πιπέρι

1 πορτοκάλι, πλυμένο και κομμένο σε 8 κομμάτια, χωρίς κουκούτσια

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

500 γρ. νερό

1 ζωμός βοδινού

1 (400 γρ.) ντομάτες στον τρίφτη

1 καυτή κόκκινη πιπεριά, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη

700 γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 2 εκ.

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ψωμί με κρούστα

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου συναντούν τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας! Ο στόχος; Η ανάδειξη και ενδυνάμωση της κυπριακής ...
Wiz Guide
 |  FOOD & DRINK