
24news team
Ολόκληρα κομμάτια πορτοκαλιού δίνουν σε αυτό το πλούσιο χειμωνιάτικο φαγητό μια έκρηξη φρέσκιας γεύσης εσπεριδοειδών. Οι πατάτες μαζί με τρυφερά κομμάτια κρέατος συμπληρώνουν αυτό το πλούσιο γεύμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 40’
ΨΗΣΙΜΟ: 3 ώρες και 30’
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 680 kcal
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
50 γρ. ελαιόλαδο
600 γρ. μοσχαρίσιο κρέας ελιά, κομμένο σε κύβους
Αλάτι & πιπέρι
1 πορτοκάλι, πλυμένο και κομμένο σε 8 κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. νερό
1 ζωμός βοδινού
1 (400 γρ.) ντομάτες στον τρίφτη
1 καυτή κόκκινη πιπεριά, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη
700 γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 2 εκ.
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ψωμί με κρούστα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes