![](assets/modules/wnp/articles/202502/580057/images/b_asn.jpg)
24news team
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος Ψησίματος: 45΄
ΥΛΙΚΑ
Για τα μανιτάρια
6 μεγάλα μανιτάρια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
100 ml κόκκινο κρασί
Για το κριθαρότο
20 ml (2 κουταλιές) ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. κριθαράκι
Για το μείγμα νερό
800 ml νερό
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών σε σκόνη
Αλάτι-πιπέρι
5 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού ρόδι με στέβια KALAMATA PAPADIMITRIOU
100 γρ. τυρί κίτρινο τριμμένο στην αδρή πλευρά του τρίφτη
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes