ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριζότο αλά Μιλανέζε

Δείτε την συνταγή

24news team

Κλασσικό ριζότο με σταθερή αξία! Το διαρκές ανακάτεμα και η σταδιακή προσθήκη του ζωμού παίζει καθοριστικό ρόλο στο να φτιάξουμε τέλειο ριζότο που είναι σωστά χυλωμένο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5’
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 25’
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 550 kcal

Top of Form
Bottom of Form

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

200 γρ. ρύζι αρμπόριο GALLO

100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

25 γρ. βούτυρο (για το σοτάρισμα)

120 γρ. λευκό κρασί

1 πρέζα σαφράν

800 ml νερό στο οποίο διαλύουμε 1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών

70 γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι & πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου συναντούν τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας! Ο στόχος; Η ανάδειξη και ενδυνάμωση της κυπριακής ...
Wiz Guide
 |  FOOD & DRINK