Wiz Guide
Η Λεμεσός φημίζεται για την εξαιρετική γαστρονομική σκηνή της, ειδικά αυτή που ξετυλίγεται εντός των ξενοδοχείων της. Εμείς όμως επιχειρούμε μια ματιά και εκτός των μεγάλων ξενοδοχείων, όπου επίσης συμβαίνουν σπουδαία πράγματα.
Με μοντέρνα προσέγγιση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, και γεύσεις από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο, το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή. Ένα μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο, με έμφαση στα θαλασσινά και τα άγρια ψάρια, με τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες και φυσικά, με εκλεκτά κρασιά, μέσω ενός μικρού μενού που αλλάζει αναλόγως της εποχής.
Osteria/focacceria που διαθέτει in-house κρεοπωλείο, φτιάχνει το δικό της ψωμί (πολλά είδη focaccia), αλλά και τα δικά της χειροποίητα ζυμαρικά. Από τις 7 το πρωί καθημερινά προσφέρουν focaccia, κάποια pastries, σάντουιτς και σαλάτες, μαζί με καφέ, χυμούς και τσάι που επίσης φτιάχνουν οι ίδιοι, ενώ ο χώρος από τις 17.00 μετατρέπεται σε μια ιταλική osteria όπου οι πελάτες μαζί με το κρασί τους μπορούν να απολαύσουν φρέσκια pasta, risotto, πιάτα to share με κρέατα, ψάρια, αλλά και κλασσικά ιταλικά γλυκά.
Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ