
24news team
Ένα burger που συνδυάζει πλούσιες γεύσεις. Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε καλά το κρέας, γι’ αυτό ζητήστε από τον χασάπη σας να το περάσει από τη μηχανή του κιμά δύο φορές αλλά να μην το σφίξει καθόλου καθώς βγαίνει. Πρέπει να βγει απαλά από τη μηχανή και να μπει σε σακούλι.
Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε καλά το κρέας, γι’ αυτό ζητήστε από τον χασάπη σας να το περάσει από τη μηχανή του κιμά δύο φορές αλλά να μην το σφίξει καθόλου καθώς βγαίνει. Πρέπει να βγει απαλά από τη μηχανή και να μπει σε σακούλι.
Χρόνος Ψησίματος 10΄
Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο
720 θερμίδες ανά burger
ΥΛΙΚΑ:
Για 4 burger:
Για τα κρεμμύδια:
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλάκια ζάχαρη
2 κουταλιές ουίσκι
Για τα burger:
800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
Αλάτι, πιπέρι
50 γρ. τυρί ροκφόρ κομμένο σε κύβους
Για το σερβίρισμα:
4 ψωμάκια για burger
4 φέτες ντομάτα
Μαγιονέζα
Κέτσαπ
Μαρούλι
Αγγουράκια πίκλες
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes