Ζουμερό, νόστιμο, μελωμένο κοτόπουλο στον φούρνο που συνδιάζει τέλεια το γλυκόξινο με το πικάντικο
Gastronomos
Υλικά
750-800 γρ. φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, ολόκληρα
150 γρ. μαρμελάδα ροδάκινο
30 ml σάλτσα σόγιας
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
30 γρ. μουστάρδα πικάντικη
1 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη
30 ml ελαιόλαδο
2 μέτρια ώριμα ροδάκινα, με ή χωρίς τη φλούδα, κομμένα σε κυδωνάτες φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη διαδικασία ΕΔΩ