Gastronomos
Λαχταριστό μοσχάρι με μπάμιες στην κατσαρόλα. Αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι, ελιά, κομμένο σε κύβους των 4 εκ.
750 γρ. μπάμιες, καθαρισμένες, φρέσκες ή κατεψυγμένες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
4 μέτριες ώριμες ντομάτες, τριμμένες, μαζί με το ζουμί τους
20 ντοματάκια ολόκληρα, καλά πλυμένα
2 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη
400 ml σπιτικός ζωμός κότας ή νερό
2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
150 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomos