Wiz Guide
Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του CNN σχετικά με την κατάταξη της Ελλάδας στις 10 καλύτερες κουζίνες του κόσμου και το πιο ανόητο πιάτο του μενού της, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι το λαχανόρυζο, η δημοσιογραφική ομάδα του Wiz αποφάσισε να κάνει μια μικρή δημοσκόπηση και να αποτυπώσει απόψεις με σκοπό να εντοπίσει το πιο αδιάφορο πιάτο της κυπριακής κουζίνας . Οι απόψεις λοιπόν είναι πολλές και όπως λέει και ο σοφός λαός περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εντούτοις υπάρχουν κάποιες κοινές απαντήσεις οι οποίες οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας εξέπληξαν.
Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις:
Πιο αδιάφορο πιάτο στον μεζέ θεωρώ τα κολοκυθάκια με τα αυγά. Σχεδόν ποτέ δεν το αγγίζω. Το θεωρώ εντελώς ανούσιο, από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα να επιδείξει, ούτε σε θέμα γεύσης, ούτε σε θέμα εκτέλεσης, ούτε σε θέμα εμφάνισης. Συν ότι τις πλείστες φορές είναι φουλ στο λάδι. Να αποσυρθεί πάραυτα! Μιχάλης
Τα μπουρέκια. Εκτιμώ την ύπαρξη τους αλλά δεν μου αρέσουν ως γεύση. Θεωρώ ότι είναι υπερβολικά γλυκά και αδιάφορα. Είναι υπερεκτιμημένα. Πάρης
Αδιάφορα φαγητά για μέρα είναι: Οι Kολοκυθοκορφάδες οι λεγόμενοι Ανθοί. Για μένα η φλούδα είναι αποκρουστική και προτιμώ τις πιπεριές γεμιστές ή τα κουπέπια (μμμ!!!), οι Ραβιόλες γιατί είναι ένα ζυμαρικό απλά βουτηγμένο σε ζεστό νερό, χωρίς να μπορείς να το συνδικάσεις με μια Sause και τέλος το Μαχαλλεπί μου είναι πολύ αδιάφορο το βλέπω και μου θυμίζει ζελέ. Αθηνά
Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ