Η γιορτινή γαλοπούλα φτιαγμένη με ένα άλλο διαφορετικό τρόπο!
Χρόνος ετοιμασίας: 30΄
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 600
ΥΛΙΚΑ
Για τη γαλοπούλα
1.3 κιλά στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένο σε κιμά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
Αλάτι-πιπέρι
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
Για τα μανιτάρια
25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια δάσους
100 ml ζεματιστό νερό
400 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
50 γρ. αλατισμένο βούτυρο
Τα τρυφερά φύλλα από 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
50 γρ. λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
1 κουταλιά λάδι τρούφας
5 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
Μία συσκευασία (2 ρολά 850 γρ.) σφολιάτα
6 φέτες ζαμπόν
1 αβγό, ελαφρά κτυπημένο
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com