Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Gastronomos
Βουτυρένια, μαλακά μπισκότα γεμιστά με φρέσκα μήλα ιδανικά για σνακ στο γραφείο και για τα παιδιά στο σχολείο.
Υλικά
220 γρ. βούτυρο αγελάδας κρύο, σε κυβάκια
220 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
30 γρ. μέλι + 150 γρ. για το σερβίρισμα
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη + 1 κουτ. σούπας για μετά το ψήσιμο
1/3 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/3 κουτ. γλυκού αλάτι
100 γρ. καρύδια χοντροκομμένα + 150 γρ. επιπλέον για μετά το ψήσιμο
150 γρ. μήλα κόκκινα Στάρκιν, καθαρισμένα και χοντροτριμμένα
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo