ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοσχάρι με μπάμιες και μελωμένα ντοματίνια στην κατσαρόλα

Πώς να το φτιάξετε

Gastronomos

Λαχταριστό μοσχάρι με μπάμιες στην κατσαρόλα. Αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι, ελιά, κομμένο σε κύβους των 4 εκ.
750 γρ. μπάμιες, καθαρισμένες, φρέσκες ή κατεψυγμένες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
4 μέτριες ώριμες ντομάτες, τριμμένες, μαζί με το ζουμί τους
20 ντοματάκια ολόκληρα, καλά πλυμένα
2 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη
400 ml σπιτικός ζωμός κότας ή νερό
2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
150 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomos

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση