Υλικά
12 «κοπανάκια» από μπούτια κοτόπουλου (το κάτω μέρος), αλατοπιπερωμένα
60 ml ελαιόλαδο + 2 κουτ. σούπας για τα μανιτάρια
2 - 3 κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
2 φύλλα δάφνης
500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 2, ή μεγαλύτερα κομμένα στα 4
2 σκελίδες σκόρδου
200 ml λευκό ξηρό κρασί
150 - 200 ml ζωμός κότας ή νερό
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου θυμαριού ή 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα, ή 1 κουτ. γλυκού ξερή, τριμμένη
Δείτε τη διαδικασία στον gastronomos