Φωτογραφία: Tina Webb
Gastronomos
Ποιος δεν αγαπά τα αυγά; Εδώ τα κάνουμε λίγο πικάντικα, στον φούρνο, με έτοιμη σάλτσα ντομάταs, μπούκοβο και κύμινο. Μια γρήγορη συνταγή για όλες τις ώρες.
Υλικά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά κέρατο, σε ψιλά καρέ
Λίγο καυτερό ή γλυκό μπούκοβο
250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
1/2 - 1 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 γιαούρτι
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά κέρατο, σε ψιλά καρέ
Λίγο καυτερό ή γλυκό μπούκοβο
250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
1/2 - 1 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 γιαούρτι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον Gastromomos